Kacsapecsenye lila párolt káposztával

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 632 kalória
Megosztás

A kacsacombokat besózzuk, a hájat felkockázzuk, egy magas falú serpenyőbe rakjuk. Alulra rakjuk a hájat, hogy olvadjon, és levet engedjen, belerakjuk a fokhagyma gerezdeket, és fedő alatt 1 órát sütjük, majd levesszük a fedelet, hogy a felesleges lé elpárologjon, a húst szép pirosra sütjük.
A lila káposztát legyaluljuk, besózzuk, a hagymát karikákra vágjuk és az olajon megpároljuk. A káposztát kinyomkodjuk a sóból, a hagymára tesszük, és hozzáadjuk, a cukrot ecetet, egy kevés vizet, fedő alatt puhára pároljuk.Együtt, vagy külön is tálalhatjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat