Kacsanyak leves

  • 6 személyre
  • 120 perc
  • 2224 kalória
  • Joe
Megosztás

A leveshez pecsenyekacsa nyakakat vettem. Tettem bele pár darab zúzát és szívet is.
A zöldségeket megtisztítjuk. A pecsenyekacsa nyakakat, zúzát és szíveket, hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk.
Beletesszük a paprikát, paradicsomot, sót, borsot, hagymákat (a vöröshagymát csak megmossuk, de héjasan hagyjuk), ételízesítőt.
Kis lángon, legalább egy órát főzzük. Beletesszük a zöldségeket, és készre főzzük.
A levest hagyjuk fél órát "pihenni", majd szűrjük át.
A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat