Kacsamájpástétom

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 1200 kalória
Megosztás

A zselatint 2 dl vízben feloldjuk, a kacsamájat felaprítjuk, a hagymát finomra vágjuk, és a vajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a májat, és alaposan fűszerezzük.
Ha kifehéredett a máj, akkor nyakon öntjük a feloldott zselatinnal és tejszínnel.
Alaposan összeforraljuk, majd turmixba rakjuk, és alaposan összedolgozzuk.
Vajazott pástétomformába rakjuk a masszát, és gőzös sütőben, 90 percig gőzöljük.
Ha kész, kivesszük, és hagyjuk kihűlni.
Rakjuk hűtőbe, és legalább fél napig dermesszük!
Tálaláskor, felaprított zöldséget és pirítóst tálaljunk mellé!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat