Kacsamáj fahéjas-mézes almával

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 687 kalória
Megosztás

A kacsamájat szeletekre vágjuk és a meleg serpenyőbe rakjuk, majd a májak mindkét felét, 2-3 perc alatt, pirosra sütjük.
Közben egy csipetnyi sóval és frissen őrölt borssal fűszerezzük.
A máj sütése közben, felszeleteljük az almákat és abban a zsírban sütjük meg, ami a májból kisült.
Adunk hozzá mézet, valamint őrölt fahéjat és átforgatjuk az almát.
Tálaláskor, a sült almaszeletekre tálaljuk a májszeleteket.
Friss, házi kenyeret ajánlok mellé.


Hozzávalók
  • 80 dkg kacsamáj
  • 80 dkg alma
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet őrölt fahéj
Vegye meg a hozzávalókat