Kacsahús leves

  • 4 személyre
  • 180 perc
  • 526 kalória
  • Nikoletta
Megosztás

A húst tisztítsd meg, majd szedd darabokra. Tedd fel főni, körülbelül három liter vízbe. Amikor felforr, szedd le a habját. Tedd bele a vöröshagymát, a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot. Ízlés szerint, ízesítsd sáfránnyal, gyömbérrel, borssal és sóval. Ha a hús már majdnem megpuhult, tedd bele a megtisztított, feldarabolt zöldségeket, a karfiol és a borsó kivételével. Ez utóbbiakat, csak néhány perccel a többi zöldség után. Lassú tűzőn, főzd készre.
Ha megfőtt a hús, fejtsd le a csontról és aprítsd össze finomra, egy kevés zöld fűszerrel.
Tojásból és lisztből gyúrt tésztát csinálunk és kinyújtjuk. Ebbe töltjük a kacsahúsos tölteléket és mint egy raviolit, lezárjuk őket.
Külön sós, forró vízbe kifőzzük. Rámerjük a forró levest a levesbetétre.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat