Kacsacomb erdei gyümölcsökkel

  • 4 személyre
  • 125 perc
  • 534 kalória
  • anya
Megosztás

A kacsacombot megszórjuk a fűszerekkel és tepsibe rakjuk. Meglocsoljuk a zsírral és egy kevés vízzel.
Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőben, 170 fokon sütjük.
Közeben az almát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a lisztet és felengedjük vízzel. Fűszerezzük és hozzáadjuk az erdei gyümölcsöket.
Összeforraljuk, és ha kész, félrerakjuk tálalásig.
A kacsacomb akkor jó, ha már puha. Ekkor levesszük a fóliát és emeljük a sütőben a hőfokot, 190 fokra, majd pirosra sütjük.


Hozzávalók
  • db kacsacomb
  • 10 dkg vaj (mártás)  
  • db alma (mártás)
  • kanál liszt (mártás)
  • 30 dkg erdei gyümölcs (mártás)
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet kakukkfű
  • csipet őrölt fahéj (mártás)
  • csipet őrölt szegfűszeg (mártás)
  • kanál citromlé (mártás)
  • dkg cukor (mártás)
Vegye meg a hozzávalókat