Juhtúrós rakott burgonya

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 241 kalória
  • Kenikő
Megosztás

A krumplit meghámozom, megfőzöm. Amíg fő, a tejfölt kikeverem a reszelt sajttal.
A paradicsomot néhány másodpercre vízbe mártom és lehúzom a héját. A vöröshagymát megtisztítom, majd mindegyiket felkarikázom.
Egy hőálló tálat kivajazok és ráreszelem a krumpli felét. Megsózom, ráterítem a habosra kikevert juhtúrót.
Erre kerülnek a hagymakarikák, a paradicsomszeletek, aztán a krumpli másik fele.
Ráöntöm a sajtos-tejfölös masszát, majd forró sütőben, kb. fél órán át sütöm.
Egyszerű, különleges és nagyon finom!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat