Joghurtos pulykamell

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 690 kalória
Megosztás

A pulykamellet szeleteljük le vékonyan, majd sózzuk és borsozzuk.
A zöldségeket felaprítjuk és egy keverőtálban összekeverjük, néhány csepp olívaolajjal és citromlével.
A joghurtot kikeverjük a fűszerekkel és ebbe rakjuk bele, a pulykamell szeleteket.
A legjobb, ha legalább 3-4 órát pácolódik a hús.
A serpenyőt felmelegítjük és kevés olajat öntünk bele, majd belehelyezzük a hússzeleteket.
Mindkét felüket, szép lassan megsütjük.
Akár grillen is megsüthetjük.


Hozzávalók
  • 80 dkg pulykamellfilé
  • 0.5 fej jégsaláta
  • pohár natúr joghurt
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csokor kakukkfű
  • dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • csomag rukkola
  • db kaliforniai paprika
  • doboz Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
Vegye meg a hozzávalókat