Joghurtos babsaláta

  • 4 személyre
  • 75 perc
  • 764 kalória
Megosztás

A babot főzzük meg, sós vízben, egy kevés fokhagymával.
Közben a joghurtot keverjük ki, a reszelt vöröshagymával és 4 gerezd reszelt fokhagymával.
Tetszés szerint ízesítsük.
Ha megfőtt a bab, szűrjük le, és hideg vízzel öblítsük le.
Keverjük bele a joghurtos öntetbe.
Rakjuk hűtőbe, 2-3 órára.


Hozzávalók
  • 40 dkg bab
  • fej fokhagyma
  • fej hagyma  
  • dl natúr joghurt
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db babérlevél
  • kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat