Ínyenc csirkecomb

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 63 kalória
  • arcsi
Megosztás

Kivajazunk egy tűzálló tálat, és egymás mellé belefektetünk 8 közepes nagyságú, alulról besózott csirkecombot.
20 percre a sütőbe tesszük, majd megkenjük a mártással.
Diónyi vajon, vagy ráma margarinon üvegesre sütünk egy kis kanálnyi reszelt vöröshagymát, hozzáadunk 3/4 dl ketchupot, 1 dl fehér bort, egy kávéskanálnyi mustárt, egy gerezd tört fokhagymát, egy kiskanál mézet, kakukkfűvet, sót, törött borsot és - ha van - mokkáskanálnyi Worcestershire mártást.
Néhány perces forralás után, a félig sült csirkecombokat ezzel megkenjük, és a sütőbe visszatéve, sötétpirosra sütjük.
Vigyázzunk, a máztól könnyen odakap, de ha eltaláljuk a kellő szint, csodálatosan ízesített pecsenyét tálalhatunk!
Friss salátával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat