Hússal rakott penne

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 1118 kalória
  • magdi
Megosztás

A hagymát és a paprikát kockára vágjuk, a bacont csíkokra, az újhagymát karikára.
Pirítjuk az olaj felén a bacont, majd a hagymát.
Hozzáadjuk a darált húst, a paprikát, majd pirítjuk. Kevés vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, a pirospaprikát, majd lefedve pároljuk. Beledobjuk a kukoricát és borsót. 15 perc után, lezárjuk a lángot, hozzáadjuk az újhagymát, majd összekeverjük.
Amíg a hús párolódik, kifőzzük a tésztát sós vízben, al dente. A kifőtt tésztát leszűrjük, összekeverjük a hússal.
Az olaj másik felét jénaiba öntjük, rámerjük a tésztával kevert húst. A tojásokat egy tálban felütjük, felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, enyhén megsózzuk.
Ráöntjük a tésztás húsra, reszelt sajttal szórjuk. Forró sütőbe tesszük. 10 perc után takarékra vesszük a lángot, újabb 10 perc után megint teljes lángra.
Még 10 perc és kész!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat