Húsos torta

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 371 kalória
Megosztás

A sertéshúst darálva vesszük meg, vagy ledaráljuk.
Olajon feltesszük rotyogni, sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a bolognai alapot, és reszelünk bele fokhagymát is.
Ezután felöntjük vízzel, és mint mikor spagettit főzünk, megfőzzük.
Amikor már majdnem kész, beletesszük a paradicsomkonzervet, én egy kicsi dobozzal szoktam.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd tetszőleges tepsibe, sütőbe, edénybe (amit előzőleg kivajaztunk, vagy ha szilikon, nem kell) beletesszük.
Ebbe beleöntjük a kész sertés darált húst, kevés szósszal együtt. Betakarjuk a lelógó tésztával.
A tetejét megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon, és mikor majdnem kész, megkenjük ketchuppal.
Kb. 30 percig sütni kell.
Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat