Húsos rizses káposzta

  • 5 személyre
  • 110 perc
  • 1534 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A húst kockákra vágjuk.
A savanyú káposztát átmossuk.
A szalonnát, hagymát, paprikát és a paradicsomot kisebb kockákra vágjuk.

Elkészítés:
A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, pár percig pároljuk, majd rátesszük a húst.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a paprikával, rádobjuk a babérlevelet, pici vizet öntönk rá és kb. fél órát főzzük.
Beletesszük az átmosott káposztát, felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje és kb. 45 percet főzzük.
Ha a káposzta megpuhult, beleszórjuk a rizst és készre főzzük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat