Hurka másképpen

  • 2 személyre
  • 75 perc
  • 596 kalória
Megosztás

Elkészítés
1.) A bacon és a máj felét ledaráljuk.
2.) A bacon másik felét apróra vágjuk, sok hagymával lepirítjuk.
3.) A keverék felén átpirítjuk a zabpelyhet és felengedjük vízzel.
4.) A darabos májat a (nem zabpelyhes, másik) keveréken átpirítom rozmaringgal, sóval, borssal, sok fokhagymával ízesítem.
5.) A darált hideg máj-tofu keveréket a zabpelyhes keverékkel elegyítjük, rizzsel gazdagítjuk és sóval-borssal utána ízesítünk.
6.) Az így elkészült keveréket bélbe töltjük és sütőben megsütjük.
7.) Hagymás tört burgonyával, tócsnival és újragondolt, rétegezett krumplis tésztával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat