Hrajme - Észak-Afrikai halpaprikás (harcsából és tőkehalból) vegyeshal musszal

  • 2 személyre
  • 60 perc
  • 144 kalória
Megosztás

Elkészítés
1. Halakat filézzük, bőrüket lenyúzzuk, szeleteljük, csontjukat feltesszük alaplének főni.
2. Fokhagymát, vöröshagymát bronzos színűre pirítunk egy serpenyőben.
3. Vízzel, illetve hal alaplével öntjük fel, sóval, borssal, paprikával, római köménnyel ízesítjük és befőzzük. Ebbe az alaplébe kerül a halszeletek kétharmada.
4. Ha a hal puha, leturmixoljuk, illetve szitán áttörjük, citrommal, korianderrel ha nincs petrezselyemmel ízesítjük.
5. Lefedhető edényben sütőben készre sütjük.
6. A kétféle hal maradékából nyersen darálékot készítünk, ízesítjük, tojással, liszttel, pépesítjük. Fóliába csavarva kipároljuk. Az így elkészült betétet felszeleteljük és a sűrű paprikásba tesszük, vagy külön tányéron tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat