Hideg tésztasaláta

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 522 kalória
Megosztás

A tésztát kifőzzük enyhén sós,forró vízben.Ha megfőtt leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük.
A szeletelt pulykacomb sonkát csíkokra vágjuk és félre tesszük.
A joghurtot keverőtálba rakjuk és ízesítjük sóval,citromlével.
Az öntetbe beleforgatjuk a csíkokra vágott sonkát és a kihűlt tésztát.
A tésztasaláta alapba beleszórjuk a friss salátakeveréket és összekeverjük az egészet, ízesítjük és hűtőbe rakjuk.
Hidegen fogyasztjuk.


Hozzávalók
  • 20 dkg gépsonka
  • 40 dkg tészta  
  • ek Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek citromlé
  • 450 g natúr joghurt
  • 0.5 csomag saláta apróra tépkedve
Vegye meg a hozzávalókat