Hentes tokány

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 761 kalória
  • Joe
Megosztás

A hagymát apróra, a húst, szalonnát, sonkát, csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és megdinszteljük.
Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, és mindig csak kevés vizet aláöntve, lassan pároljuk.
Mikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát.
Ha a hús már puha, beletesszük a csemegeuborkát és a paradicsompürét.
Átpirítjuk, és levesszük a lángról.
Köretnek rizst, vagy burgonyakrokettet ajánlok hozzá.
Jó étvágyat kívánok!


Hozzávalók
  • 50 dkg sertés lapocka  
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg sonka
  • 20 dkg csemegeuborka
  • fej vöröshagyma
  • kanál paradicsompüré
  • mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat