Hamis gyros

  • 2 személyre
  • 45 perc
  • 381 kalória
  • siklitimi
Megosztás

(A csirkecomb előzőleg egy húsleves alapízesítője volt, sok zöldséggel, finom lében főtt puhára.)
A húst kicsontozzuk, felkockázzuk, majd egy tálba téve, megszórjuk a fűszerkeverékkel.
Kicsit állni hagyjuk, hogy a fűszer átjárhassa, majd a 2 ek. olajat felmelegítjük egy serpenyőben, és a húst átpirítjuk rajta.
Az a lényeg, hogy egy kis sült hús kérget kapjon.
A mártáshoz összekeverjük a ketchupot és a majonézt, majd a paradicsomot és a hagymát karikákra vágjuk.
A bevágott zsemléket megkenjük a mártással, rakunk bele hagymát, paradicsomot és zöldfűszert, majd a hús felét is belekanalazzuk.
A tetejére még egy kis mártás, és máris bele lehet harapni, egy nagyot.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat