Hamburger pulykahússal

  • 6 személyre
  • 25 perc
  • 1073 kalória
  • Joe
Megosztás

A pulykahúst ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk.
A húshoz keverjük a vöröshagymát, ízesítjük sóval és őrölt fekete borssal.
Jól összedolgozzuk, majd vizes kézzel, hat egyforma gombócot formázunk belőle.
A gombócokat ellapítjuk, majd grillen, vagy serpenyőben megsütjük.
A zsemléket bemelegítettem, félbevágtam, majd mindegyikre salátalevelet tettem.
Erre raktam a húspogácsákat, karikára vágott paradicsomot, kígyóuborkát, lilahagymát.
Mustárt és ketchupot locsoltam rá, majd ráraktam a tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat