Halászlé 3.

  • 5 személyre
  • 120 perc
  • 1894 kalória
Megosztás

A már előre megtisztított halat alaposan sózzuk, és 2 órára a hűtőbe rakjuk pihenni.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk olajon megpirítjuk, hozzá keverjük a halászlékockákat, a hajfejeket-farkakat, felöntjük a vízzel és erős lángon elkezdjük főzni.
Amikor felforrt a habját leszedjük, majd beletesszük a pirospaprikát, paprikakrémet, piros aranyat és egészben a csípős paprikát.
10 percig forraljuk majd beletesszük a halszeleteket, az ikrát, és még egyszer megsózzuk kb még 30-40 percig főzzük.
Ha kész leszűrjük. Külön tálban kínáljuk mellé az ikrát , a halat és a tésztát.

Jó étvágyat


Hozzávalók
  • kg ponty
  • kg harcsa
  • 35 g paprikakrém
  • dl paradicsompüré
  • 50 dkg vöröshagyma
  • ek pirospaprika
  • 15 g Piros Arany
  • 50 dkg ponty ikra
  • kanál
Vegye meg a hozzávalókat