Halászlé 2

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 793 kalória
Megosztás

Az alaphoz való halat és az összes fűszert egy lábasba tesszük, felöntjük a vízzel.
Ezután kb. 1/2 óra alatt, teljesen szétfőzzük az összetevőket.
A halszeleteket kissé besózzuk, és állni hagyjuk.
A húst lefejtjük a csontról, visszatöltjük a lábasba.
Összeturmixoljuk, majd a biztonság kedvéért, tésztaszűrőn átszűrjük.
Beletesszük a halszeleteket az átpasszírozott alapba, öntünk rá vizet, majd addig főzzük, míg puhára nem fő (kb. 10 perc).
Gyufametélttel kínáljuk.



Hozzávalók
  • 600 g ponty
  • db vöröshagyma  
  • db halászlé kocka
  • db zöldpaprika
  • kanál pirospaprika
  • db pontyszelet
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • kávéskanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 250 g gyufametélt
Vegye meg a hozzávalókat