Halas tésztasaláta

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 1387 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

A tésztát sós vízben kifőzöm, lecsöpögtetem és öntök rá 1 ek. olívaolajat.
A sárgarépát vékony, a póréhagymát vastagabb szeletekre vágom, a többit (a halat is) felkockázom. A konzervek levét leöntöm.
Egy magas falú serpenyőben olajat forrósítok és megpirítom rajta először a saláta hagymát és sárgarépát. Ha már nem nyersek, olyan roppanósak, ráöntöm a tésztára.
Ezután a póréhagymát pirítom, majd végül az apróra vágott fokhagymát és a cukkinit együtt pirítom. Ha készek, a tésztára borítom.
Újabb kanál olajat forrósítok, bedobom a serpenyőbe a halat, ráfacsarom a citrom levét, megszórom őrölt borssal, sózom és zsírjára pirítom. Ha kész, ezt is a tésztára borítom.
Hozzáadom a kukoricát és zöldborsót, majd összekeverem.
Tálalható melegen is, hidegen is.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat