Hagymás rúd

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 640 kalória
  • gadomi
Megosztás

A töltelékhez, a joghurtot összekeverjük a zöld fűszerekkel (oregáno, bazsalikom, petrezselyem, ízlés szerint).
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megpirítjuk.
Az élesztőt a tejben (a cukor hozzáadásával) felfuttatjuk, majd a lisztet, sót is hozzákeverjük és meleg helyen, letakarva kelni hagyjuk.
A megkelt tésztát lisztezett munkalapon, több részletben nyújtjuk.
A kinyújtott tésztát megkenjük a joghurtos keverékkel, megszórjuk a pirított hagymával és a sajttal, majd csíkokra vágjuk és sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd 15 percig pihentetjük.
Előmelegített sütőben, 200 °C-on, 10-15 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat