Hagymás káposztasaláta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 218 kalória
  • Valika
Megosztás

A káposztát leveleire szedjük és erős vízsugár alatt megmossuk.
Jó éles késsel, nagyon vékony csíkokra vágjuk, majd nagy tésztaszűrőbe rakjuk és lesózzuk
A lilahagymát és vöröshagymát meghámozzuk és ugyancsak nagyon vékony karikákra vágjuk, majd a káposztához adjuk.
A cukrot és az ecetet kikeverjük, hozzáadjuk a vizet és az őrölt köményt.
Az öntetet ráöntjük a salátára és hűtőben érleljük.


Hozzávalók
  • kg lila káposzta
  • fej vöröshagyma
  • fej lilahagyma
  • 10 ek cukor
  • 10 ek ecet
  • csipet őrölt kömény
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • l víz
Vegye meg a hozzávalókat