Hagymaágyon sült fűszeres csirkecombok

  • 3 személyre
  • 170 perc
  • 133 kalória
  • Andi80
Megosztás

A vöröshagymát és a húst is alaposan megtisztítjuk, majd az előbbit karikára vágjuk.
Egy kisebb méretű tepsibe öntjük az olajat, és beleszórjuk a hagymakarikákat.
A fokhagymát lezúzzuk, és bedörzsöljük vele a combokat, majd a hagymaágyra fektetjük.
Meghintjük sóval, borssal, és közéjük öntünk, kb. 0,5 dl vizet.
Alufóliával lefedjük, és hideg sütőbe tolva, 220 fokon, 90 percet puhítjuk.
A fóliát eltávolítva, további 35 percet pirítjuk.
Félidőben megfordítjuk a husikat, hogy mindkét oldaluk kellőképpen megpiruljon.
Melegen, tarhonya körettel és ízlés szerint, sült hagymával kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat