Gyümölcsmentő krémleves

  • 6 személyre
  • 30 perc
  • 483 kalória
  • Andi80
Megosztás

A gyümölcsöket alaposan megtisztítjuk.
A körtét és az almát meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk.
A szilvákat kettévágjuk és a magjukat kiemeljük.
A gyümölcsöket egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
Sózzuk, cukrozzuk és beleszórjuk a szegfűszeget és a fahéjat.
Addig főzzük, amíg a gyümölcsök megpuhulnak.
Merülő mixerrel pürésítjük.
A pudingport csomómentesre keverjük a tejszínnel és a leves levével kicsit bekeverjük, hogy ne legyen hideg, mikor a levesbe öntjük.
Beleöntjük a tejszínt a levesbe, beleszórjuk a vaníliás cukrot és pár perc után elzárjuk.
Jól behűtve kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat