Gulyásleves répával, zellerrel

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 174 kalória
  • Éva
Megosztás

A zsíradékon a felkockázott hagymát megfonnyasztjuk és hozzáadjuk a pirospaprikát és a kockázott húst. Kavargatva pirítjuk, amíg kifehéredik. Aláöntünk vizet és fedő alatt félkészre főzzük. Felöntjük kb 2,5 dl vízzel. Hozzáadjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldségeket és a köményt. Ha kezd puhulni, belekeverjük a felkockázott, tisztított burgonyát. Felöntjük annyi vízzel, hogy pár centit lepje el, sózzuk, borsozzuk. Főzzük, amíg minden hozzávaló puha nem lesz.


Hozzávalók
  • gerezd fokhagyma  
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 4-5 szál sárgarépa
  • 0.5 db paprika
  • kk petrezselyem
  • csomag zeller
  • szál fehérrépa
  • 0.5 kg pulykahús (comb)
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat