Grillezett padlizsán tepsiben sült burgonyával

  • 2 személyre
  • 70 perc
  • 172 kalória
  • csapokata
Megosztás

A padlizsánt megmossuk, felszeleteljük (kb. ujjnyi vastagságúra, illetve ízlésünknek megfelelően, lehet akár vastagabb, vagy vékonyabb is).
A szeleteket egyesével bekenjük, mindkét oldalukon mustárral. Meghintjük egy kevés borssal.
A bepácolt szeleteket egymásra tesszük, és kevés olajat locsolunk közéjük.
Hagyjuk pácolódni, úgy 20 percig, majd tegyük a grillre és oldalanként 5-6 percig sütjük.
(Többször meg szoktam forgatni sütés közben a szeleteket.)
A krumplit meghámozzuk, gerezdekre vágjuk, sózzuk, fűszerezzük, majd ropogósra sütjük.
A paradicsomsalátával tálaljuk.


Hozzávalók
  • db padlizsán
  • 60 dkg burgonya  
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • fej vöröshagyma  
  • ek fűszersó
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat