Grillezett óriásgarnéla, sült ananászos salátával, kajszis-mangós mártással

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 195 kalória
Megosztás

Pucoljuk meg az ananászt és vágjuk cikkekre, majd helyezzük egy tepsibe. Sózzuk meg egy picit, locsoljuk meg olívával és öntsünk rá egy kevés fehérbort. 200 fokos sütőben süssük kb 15 perc alatt szép aranybarnára. Eztán a garnélákat egy nagyon forró serpenyőben pirítsuk meg, kevés olívaolajon, sóval és pici vajjal. Miután minden elkészült, helyezzük az ananászra a rukkolát és a koktélparadicsomokat, majd halmozzuk mellé a rákokat. Finest kajszibarackos mangós szósszal tálaljuk és friss korianderrel tálaljuk.


Hozzávalók
  • csomag Finest óriás garnéla
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • gerezd fokhagyma
  • ek vaj  
  • db ananász
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 0.5 dl fehérbor  
  • csomag rukkola
  • csomag Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
  • üveg Finest mangós kajszibarackos szósz
  • ág koriander
Vegye meg a hozzávalókat