Grillezett lazacfilé, chorizós burgonyakrémmel

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 182 kalória
Megosztás

Pucoljuk meg az ananászt és vágjuk cikkekre, majd alufóliára helyezve tegyük a grillre. Sózzuk meg egy picit, locsoljuk meg olívával és öntsünk rá egy kevés fehérbort. A grillen süssük kb. 15 perc alatt szép aranybarnára. Ezután a garnélákat forró tűzön pirítsuk meg, kevés olívaolajon, sóval és pici vajjal. Miután minden elkészült, helyezzük az ananászra a rukkolát és a koktélparadicsomokat, majd halmozzuk mellé a rákokat. Finest kajszibarackos mangós szósszal és friss korianderrel tálaljuk.


Hozzávalók
  • csokor Finest lazac
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 0.5 pár Finest chorizo
  • db burgonya  
  • 0.5 l Finest tej
  • ek vaj
  • db citrom
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Finest bors
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • levél bazsalikom
Vegye meg a hozzávalókat