Grillezett lazac nyárson lime-mal és baconnel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 431 kalória
Megosztás

Vágjuk a lazacfilét kockákra, ízesítsük paprikával, tegyünk rá finomlisztet. Keverjük össze olívaolajjal, apró korianderrel, fokhagymával és citromlével. Vágjunk fel egy másik lime-ot.
A baconszeleteket és a lazacot adjuk hozzá. A lazac 6 perc után
aranyszínű lesz mindkét oldalán. Adjunk hozzá pácot, miközben grillezzük.



Hozzávalók
  • 600 g lazacfilé
  • ek finomliszt
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • csomag koriander
  • gerezd fokhagyma
  • db lime
  • 200 g bacon  
  • kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kk paprika  
Vegye meg a hozzávalókat