Grillezett lazac nyárson lime-mal és baconnel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 861 kalória
Megosztás

Vágjuk a lazacfilét kockákra, ízesítsük paprikával, tegyünk rá finomlisztet. Keverjük össze olívaolajjal, apró korianderrel, fokhagymával és citromlével. Vágjunk fel egy másik lime-ot.
A baconszeleteket és a lazacot adjuk hozzá. A lazac 6 perc után
aranyszínű lesz mindkét oldalán. Adjunk hozzá pácot, miközben grillezzük.



Hozzávalók
  • 600 g   lazacfilé
  • ek   finomliszt  
  • ek   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • csomag   koriander
  • gerezd   fokhagyma
  • db   lime
  • 200 g   bacon  
  • kk   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kk   paprika
Vegye meg a hozzávalókat