Grillezett garnéla mézes pácban

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 601 kalória
Megosztás

Olvasszuk meg a vajat és keverjük össze a mézzel. Adjunk hozzá citromlevet, zúzott fokhagymát, gyömbért és olívaolajat. Tegyünk hozzá csilit, paprikát és sót. Aki nem szereti a csípőset, mellőzze a csilit. Tegyük bele a garnélát 1 órára a pácba. Tisztítsuk meg a garnélát a grillezés előtt, tehát a pác ne kerüljön a grillre.
Mindegyik oldalát grillezzük 6 percig, és a pácot eközben folyamatosan tegyük rá.


Hozzávalók
  • 600 g   garnélarák
  • 100 g   vaj
  • ek   olívaolaj
  • ek   citromlé
  • ek   méz
  • gerezd   fokhagyma
  • csipet   reszelt gyömbér
  • csipet   citromhéj (reszelve)
  • kk   chili
  • kanál   só
  • kk   paprika
Vegye meg a hozzávalókat