Grillezett borda tejszínes tésztával

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 531 kalória
Megosztás

A sertéskarajt pestoval bedörzsöljük és kakukkfűvel megszórjuk és olajban érleljük, 2-3 napot.
A tésztát kifőzzük és melegen tartjuk.
A fokhagymát olívaolajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a tésztát és nyakon öntjük tejszínnel, majd fűszerezzük.
A sertéskarajokat grillen megsütjük.
A sült húsokat, a meleg tésztával tálaljuk.


Hozzávalók
  • szelet   sertéskaraj
  • kanál   Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal
  • dl   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csomag   tészta  
  • dl   tejszín
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet   Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 10 gerezd   áttört fokhagyma
  • csipet   kakukkfű
Vegye meg a hozzávalókat