Grillen sült hús csípős csatnival és svájci kenyérrel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 183 kalória
Megosztás

Hagyjuk állni a húst 2 óráig szobahőmérsékleten, így még tökéletesebb lesz az íze.
Készítsük elő a grillt: gyújtsuk be a sütőt és kenjük át a baconszelettel.
Süssük mindkét oldalát kb. 3 percig, Ez a hús méretétől és az ízlésünktől is függhet.
Amikor kész a hús, ízesítsük a sóval és hagyjuk állni. Eközben szeleteljük fel a svájci kenyeret.
Egy késsel tisztítsuk meg a húst a sótól, majd tálaljuk a szeletelt kenyérrel és csatnival - ezzel az ízkombinációval mindig biztosra mehetünk!


Hozzávalók
  • szelet   Tesco Finest steak
  • db   paradicsomos csatni Tesco Finest piri piri csilivel
  • csomag   Finest svájci kenyér
  • szelet   bacon  
  • kanál   durva szemcséjű só
  • csipet   paprika
Vegye meg a hozzávalókat