Grillcsirke fűszeres krumplival

  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 243 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

A krumplit apró kockákra vágjuk és egy tepsibe tesszük, a csíkokra vágott hagymával összekeverve. Megszórjuk rozmaringgal.
A csirkét bekenjük egy kevés olajjal, megsózzuk, sült csirke fűszersóval megszórjuk és egy kevés majorannát is beledörzsölünk.
Rátesszük a grillre, az egész csirke sütési ideje kb. 1 óra. Az egész csirkét, vagy pulykát óvatosan addig grillezzük, hogy a folyadékok eltávozzanak belőle és a mell belső hőmérséklete elérje a 77ºC-ot és és a szélén, a legvékonyabb részeken pedig a 82ºC-ot.
A krumplit addig sütjük tovább, míg megpuhul.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat