Görög saláta oreganóval

  • 4 személyre
  • 20 perc
  • 204 kalória
  • Niki
Megosztás

A megtisztított zöldségeket egyforma kockára vágjuk.
Hozzáadjuk a szintén felkockázott sajtot, az olívabogyót, majd sózzuk meg.
Ízesítjük oregánóval, majd locsoljuk meg olívaolajjal, és óvatosan keverjük össze.
Tálalásig lefedve, a hűtőbe tesszük.
1-2 óra kell, hogy az ízek jól összeérjenek.
Ehhez a salátához kiváló partner, egy jól grillezett hús.


Hozzávalók
  • db kígyóuborka
  • fej lilahagyma
  • db paprika (lehet zöld, piros)
  • 25-30 dkg feta sajt
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom (kemény)
  • 5-8 dkg olívabogyó
Vegye meg a hozzávalókat