Görög saláta kecskesajttal

  • 4 személyre
  • 15 perc
  • 494 kalória
  • Mónika
Megosztás

Megmossuk a zöldségeket, majd egyforma kockákra daraboljuk mindet. A hagymát apróra is vághatjuk, vagy karikázhatjuk, ki hogy kívánja. Az olívabogyókat egészben is bele lehet tenni, de karikákra is vághatjuk, vagy félbe is lehet. Megöntözzük olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, valamint szórunk rá bazsalikomot és oregánót, ízlés szerint. Felkockázzuk a feta sajtot, majd óvatosan, hogy ne törjön a sajt, összekeverjük az egészet. Hűtőben lefedve tároljuk tálalásig.. Az összes zöldséget egy salátástálba tesszük, petrezselyemzöldjével, citromfűvel ízesítjük, végül ráöntjük a salátaöntetet, a felkockázott kecskesajtot rászórjuk, a cikóriát is rátesszük, majd a hűtőben állni hagyjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat