Gombasaláta szerecsendióval

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 229 kalória
  • alexa1896
Megosztás

A finomra szeletelt vöröshagymát olajban megfonnyasztjuk. Hozzátesszük a gerezdekre vágott, megtisztított gombát, és 10 percig fedő alatt pároljuk.
Felöntjük a borral, hozzátesszük a ketchupot, citromlevet, babérlevelet, kakukkfüvet, a reszelt szerecsendiót, és 5 percig tovább pároljuk. Jól lehűtve tálaljuk.


Hozzávalók
  • kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db vöröshagyma
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • db citrom leve
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kk kristálycukor
  • kk kakukkfű
  • dl fehérbor  
  • db babérlevél
  • 40 dkg gomba
  • ek ketchup  
  • kk szerecsendió
Vegye meg a hozzávalókat