Gombás-zöldborsós sertéspörkölt

  • 2 személyre
  • 85 perc
  • 274 kalória
  • Andy
Megosztás

Az olajon a hagymát üvegesre pirítom, leveszem a tűzről, beleteszem a pirosaranyat, a gulyáskrémet és kevés pirospaprikát. Lassú tűzre visszateszem és a kockákra vágott húst, fehéredésig forgatom benne (aki kevesebb ideig szeretné főzni, húspuhítóval meghintheti a húst, a főzés előtt fél órával). Beleteszem a köményt, borsot, majd felöntöm kb. fél liter vízzel (vagy annyival, ami bőven ellepi). Az utolsó 20 percben hozzáadom a felszeletelt gombát és a borsókonzervet, majd készre főzöm. Amikor elfő a leve, a hagymától besűrűsödik, így lesz finom. Tarhonyát ajánlok hozzá.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat