Gombás tészta

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 318 kalória
  • Yvee
Megosztás

A szalonnát kockára vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Az újhagymát meghámozzuk, karikára vágjuk.
Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a szalonnát, gombát.
5 percig kevergetjük, pirospaprikázzuk, majd kevés tejszínt öntünk hozzá és jól elkeverjük.
A maradék tejszínt is ráöntjük, felforraljuk, erős tűzön, kb.15 percig sűrűre forraljuk, majd hozzáadjuk a hagymát.
A kész mártást ráöntjük a tésztára. Felaprított petrezselymet szórunk rá. Vajazott formába rakjuk és megszórjuk reszelt sajttal, majd besütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat