Gombás sült marhatarja

  • 10 személyre
  • 150 perc
  • 1906 kalória
  • molnarbela55
Megosztás

Marhatarját és vadrizs keveréket vásároljunk az ünnepi ételhez!
A szeleteket hosszában kettévágjuk, fűrésszel és késsel.
A tarjákat megtisztítjuk a felesleges zsiradéktól és csontszilánkoktól.
Beszórjuk a füst ízű grill fűszerkeverékkel, majd feltekerjük, és egy spárgával szorosan átkötjük.
Egy teflonos serpenyőbe rakjuk a húsokat, és vizet töltünk alá, hogy a húsokat ellepje, majd hozzá adjuk a gombát is.
Lefedjük, és közepes hőfokon, 1 órát pároljuk, majd megfordítjuk. Ha szükséges, töltünk alá még vizet, és további 45 percet pároljuk.
Végül a levét elfövi, és egy nagyon finom sültet kapunk.
Közben a körethez, a zöldségeket és rizskeveréket sós, borsos, rozmaringos és kakukkfüves vízben kifőzzük.
A sültekről a spárgát eltávolítjuk, végül a zöldségekkel és rizzsel tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat