Gombás-rozmaringos sertésmáj Szisza konyhájából

  • 3 személyre
  • 60 perc
  • 410 kalória
Megosztás

Köret: Fél kg burgonyát kockákra vágva sós vízben puhára főzünk, leszűrjük, majd tejjel, apróra vágott petrezselyemmel finom burgonyapürét készítünk.

Főétel: 4 db csíkokra vágott vöröshagymát liba vagy kacsazsíron megpirítunk, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, paprikát, paradicsomot, fokhagymát. Ekkor teszünk bele rozmaringot, borsot, majorannát. Addig sütjük, míg a zöldségek összeesnek, ekkor mehet bele a vékony szeletekre vágott sertésmáj. Lefedve, időnként megkeverve, kevés vizet hozzáadva készre sütjük. A végén sóztam, hogy a máj ne legyen kemény, ill. pirospaprikával szép színt kapott.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat