Gombás rizs paprikával, paradicsommal

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 329 kalória
  • polgirobi
Megosztás

Az apróra vágott hagymát kevés forró zsiradékon pirítsd sárgára, szórd meg pirospaprikával, és add hozzá a megtisztított és apróra vágott gombát, a meghámozott és felkockázott paradicsomot, a felkarikázott zöldpaprikát, és az egészet párold néhány percig. Akkor a leöblített, leszűrt rizst add a zöldséghez, tegyél bele majoránnát, sózd, borsozd, öntsd fel 6 dl vízzel, és az ételt párold puhára.


Hozzávalók
  • dl víz
  • fej vöröshagyma
  • kk pirospaprika
  • 10 fej gomba
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db paprika
  • 30 dkg rizs
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet majoranna
Vegye meg a hozzávalókat