Gombás-póréhagymás sertésfalatok

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 474 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

A zsiradékon (kacsa vagy libazsír) megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát, rádobom a felcsíkozott húst, és fehéredésig pirítom, majd felöntöm a borral. Fedő alatt, puhulásig párolom. Az elfőtt levet, vízzel pótolom.
A gombát vékony, a póréhagymát vastagabb szeletekre vágom.
A gombát és a felaprított csilipaprikát a húshoz adom, megszórom borssal és borsikafűvel. Ízlés szerint sózom és zsírjára pirítom.
Ekkor beleteszem a póréhagymát, a felaprított paradicsomot és az áttört fokhagymát.
Pár perc pirítás és kavargatás után tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat