Gombás muffinok

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 624 kalória
  • krinyo85
Megosztás

A gombát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a felkockázott lilahagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a finomra vágott petrezselyemzölddel.
A végén hozzáadjuk a gombát, és együtt pároljuk őket.
A sütőt előkészítjük, 180 fokra állítva.
Egy tálban a lisztet összekeverjük a fele reszelt sajttal, a sütőporral, kevés sóval, borssal.
Egy másik tálban, a puha vajat a tojással és a kefirrel kikeverjük, majd a két tál tartalmát összekeverjük.
A végén hozzáadjuk a párolt gombát is, és az így elkészült tésztát kanalazzuk bele a muffinpapírokba.
180 fokon, kb. 15-20 percig sütjük, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat