Gombás marhaszelet

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 895 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés: A marhát előző nap felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral. Kevés olajat öntünk rá és felhasználásig a hűtőbe tesszük. A gombát felszeleteljük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
Elkészítés: Kevés olajon, a hússzeletek mindkét oldalát, hirtelen pirosra sütjük, majd mindig csak kevés vizet ráöntve, puhára pároljuk. A raguhoz kiolvasztjuk a szalonnát, rátesszük a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, kevés ételízesítőt adunk hozzá és addig pároljuk, míg kezdi elfőni a levét. Ráöntjük a tejszínt és pár percig forraljuk (amíg besűrűsödik). A húst, a gombával tálaljuk. Rizst, vagy főtt tésztát adhatunk hozzá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat