Gombás marhapörkölt

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 672 kalória
  • vali
Megosztás

A húst kockára vágom. A vöröshagymát tisztítás után, apróra metélem, az olajon üvegesre fonnyasztom.
Ezután a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát, az ételízesítőt és a borsot.
Ráöntök két evőkanál vizet, majd a tűzre visszateszem.
Rádobom a kockára vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát, meg a paradicsomot, és annyi főzőlével öntöm fel, amennyi majdnem ellepi.
Fedő alatt, készre főzöm.
Mielőtt kész lenne, hozzáadom a cikkekre vágott gombát.
Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat