Gombás marhahús tésztával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 644 kalória
  • Patrícia
Megosztás

A marhahúst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk és néhány órán át állni hagyjuk. Nagy serpenyőben kis olajon a húst átpirítjuk, majd az apróra vágott hagymát rádobjuk és üvegesre pároljuk. Kis víz hozzáadásával, sűrűn ellenőrizve, a vizet időről időre pótolva puhára pároljuk a húst. Ha a hús puha, a feldarabolt gombát rádobjuk, kissé átpirítjuk, száraztésztát rádobjuk és felöntjük vízzel, hogy épp ellepje. kis sózás, borsozás mehet ilyenkor. A tésztát puhára főzzük a tejfölből/tejszínből és a lisztből habarást készítünk és ráöntjük az ételre. Összeforraljuk, utánízesítjük, petrezselyemmel szórva tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat