Gombás-májas töltött csirkecomb

  • 8 személyre
  • 110 perc
  • 570 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A tojásokból hármat megfőzünk.
A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
A csirkemájat, szalonnát és a főtt tojásokat felkockázzuk.
A zsemléket tejbe beáztatjuk, majd kinyomkodjuk.
A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.

Elkészítés:
A szalonnát kipirítjuk, és megdinszteljük rajta a hagymát.
Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá.
Ha a máj fehéredni kezd, rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg elfövi a levét, majd levesszük a tűzről.
Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, petrezselyemzöldet és egy nyers tojást.
A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük a töltelékkel.
Tepsibe tesszük, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
Kevés vizet és zsírt teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit, és egy órát sütjük.
Levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva, szép pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel, salátával kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat