Gombás-kolbászos burgonyaleves tejszínnel

  • 6 személyre
  • 40 perc
  • 540 kalória
  • Joe
Megosztás

A vöröshagymát és a szalonnát apróra, a zöldségeket, kolbászt karikákra, a gombát vékony szeletekre, a burgonyát kis kockákra vágtam.
A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagymát, és megdinszteljük.
Beletesszük a zöldségeket és a gombát. Sózzuk, borsozzuk és ételízesítőt adunk hozzá.
Pár percig együtt pároljuk, majd felöntjük a kívánt mennyiségre.
Belerakjuk a burgonyát, kolbászt és a zellerzöldet, majd készre főzzük.
A végén öntjük hozzá a tejszínt, amivel egyet forralunk rajta.
Főzhetünk bele levesbetétnek tésztát, csipetkét. Én betűtésztát tettem bele.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat